zondag 4 augustus 2013

Trulyyours Box review 07/13 Zinderende Zomerstemming



Trulyyours Box 07/13 Zinderende Zomerstemming




Zinderend maar, misschien niet helemaal van blijdschap deze maand van de TY-Box.
De geluiden en berichten over de juli TY Box binnen de groepen van GlamourSwitch waren niet helemaal om warm van te worden. 

De inhoud van de juli Box bevat producten voor de mooimaak, om te scrubben en om te smeren.

Gamila Secret Wild Rose Face Oil: (miniatuur flesje 5 ml, Full Size 50 ml 81,90)
Geheim is Gamila allang niet meer voor Box Abonnees, we hebben dit merk vaker als inhoud in de Box gekregen.
Op GlamourSwitch pagina zijn een aantal reviews te lezen van o.a. het Gamila concept en van hun fantastische producten. Op basis van 100% natuurlijk planten en kruiden uiteraard niet op dieren getest.

Wat is het: De face-oil bestaat uit een combinatie van 11 verschillende pure plantaardige oliën gecombineerd met de helende combinatie van 15 verschillende kruiden. De Face-Oil is geschikt voor de dag en nacht verzorging van het gezicht en voor plekjes op het lichaam waar extra aandacht nodig is.

Wat ik ervan vind:
Ondanks dat ik een vette onrustige huid heb neemt mijn huid deze olie direct op zonder een vette glans achter te laten.pluspunt ruikt lekker.


Tip: masseer een piepklein druppeltje olie op een gereinigde nog wat vochtige huid. Het masseren is hier van essentieel belang omdat de kruiden en planten extracten beter opgenomen worden als je je bloeddoorstroming/omloop in werking zet, dat is mijn geheim...

Golden Rose Jumbo Eyeshadow Pencil Fullsize (6,95)

Wat is het: Een ogenschaduw in pen uitvoering die je ook kan gebruiken als eyeliner. Het is makkelijk aan te brengen zonder geknoei.
Wat vind ik ervan: De Eyeshadow pencil heeft een roomzacht structuur en smeert goed uit. De punt van de potlood lijkt scherp maar voelt prettig en soft aan op de huid. Blijft redelijk goed zitten.Goede kwaliteit/prijsverhouding.Tip:teken een lijntje onder je ogen en vervaag deze voor een zwoele en grotere oogopslag.

Lovea Suncare SPF 30: (miniatuur 8 ml, fullsize 14,95 125 ml)

Een parabeenvrije zonnebrandcrème met geurige Tahitiaanse Monoï-olie die beschermt tegen uv-A en uv-B straling. Puik lichtgewicht smeersel van het Franse merk Lovea.


Wat is het: Lovea zonnebrand crème is gemaakt van Tahitian Monoi Tiare bloem waarvan gezegd en bekend is dat deze heilig en kostbare is.

Maar wat maakt Lavea zo uniek van andere zonnebrandcrèmes?
Lavea producten zijn 100% natuurlijk en geven zonebescherming op basis van minerale filters i.p.v. chemische filters zoals in de gangbare zonneproducten. Lavea heeft CosmeBio en Ecocert keurmerk,wat betekent dat het vrij is van chemische en synthetische toevoegingen. Voldoet aan Europese SPF eisen


Wat vind ik ervan: Eindelijk 100% veilig zonnen zonder kwalijke chemische toevoegingen.
Crème smeert goed uit en trekt vrijwel direct in de huid. Het laat geen waas achter op mijn huid, de geur is zalig en blijft als een prettig wolk de hele dag om mij heen hangen. Tip: Smeer je een uur voor je de zon in gaat alvast in. Zo geef je je huid de kans een beschermlaag te vormen tegen de uv-A /uv-B stralen en kleur je gelijkmatiger. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

The Lash Card:

De kaart is ontworpen om het ooglid af te dekken tegen het vlekken. Handig bij die onhandige handelingen als wimpers verven, strakke eyeliners trekken en om klonterende vlekken van mascara te voorkomen op je reeds opgemaakte gezicht.

Greenland Fruit Extract's Body Scrub:

Over het Nederlandse merk Greenland (opgericht 1990) is al eens uitgebreid gereviewd op de GlamourSwitch pagina.
Het assortiment bestaat uit bad-en lichaamsverzorging producten op basis van natuurlijke en biologische ingrediënten. Niet alleen over de inhoud van het product is goed nagedacht, maar ook over de verpakking. Greenland won een prijs voor 's werelds beste label in de cosmetica en bio categorie.


Met recht een goed Hollands merk waar we trots op mogen zijn. Wat is het: Een Body Scrub die je lichaam reinigt en ontdoet van dode huidcellen. Wat vind ik ervan: De scrub is prettig in gebruik, ruikt lekker en mijn huid voelt schoon en zacht. Daarnaast zijn de producten ook nog een vriendelijk geprijsd. Tip: voor een mooie egale kleur na het zonnen, scrub je huid, spoel af, smeer je goed in met zonnecrème ,hallo zon!!!

Conclusie: Boxen zijn leuk en blijven elke maand het "cadeautje" voor jezelf. Ze zijn prachtig verpakt in zoete en vrolijke kleurtjes en soms met een mooi thema. het is een feest deze te mogen unboxen.
Dan weer overweldigend mooi en onverwachts, soms een lauwe Wow en heel zelden is het een matige Box.

Deze maand was een maand van de matige Box. Het deed mij denken aan de komkommertijd van het nieuws en de kranten. Waar zullen we het nieuws uurtje en de krant mee vullen. Enkele geluiden binnen de groepen over de box waren: Karige Box, mass-productie en minder fullsize-producten dan de overige maanden. Deze Box blonk niet uit qua Rich en Niche en het gewoonlijke extraatje parfum sample ontbrak.


We zijn ondertussen zo verwend door de Boxen dat we elke maand weer uitkijken naar meer en luxere producten in de Boxen.

Dat is niet helemaal vreemd als de Boxen in eerdere editie's gevuld zijn geweest met merken als: YSL, Chloé, Clinique, Philosophy, Lancome , La Mer en zo meer klinkende Brands.

Op zich vind ik sommigen producten in juli Box wel van hoge kwaliteit. Ik ben verrast door de Lovea zonnecrème, Greenland is een welkome aanvulling in de badkamer, en van de producten van Gamila kun je mij altijd blij maken.

Monita Kaddour



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? heb je een tip? Leuk!, als je een reactie plaatst.
Alvast bedankt Monita

GS Nieuwste berichten.