vrijdag 2 augustus 2013

Glamourswitch reviews en ruilmarkt



GlamourSwitch

Glamour….een duur woord in deze huidige , door economische crisis geteisterde tijd? Niets van dat alles! Glamourswitch is een site opgericht voor alle meiden ( en voor sommigen Glam heren) die hun beauty producten uit de op dit moment 4 Beauty-Sample boxen makkelijk, laagdrempelig en voordelig met elkaar kunnen ruilen. Ieder heeft immers een andere smaak, voorkeur of wens voor verschillende producten. Dankzij de luxe sample beautyboxen zijn nu ook de Riche en Niche duurdere producten bereikbaarder geworden voor de Glam-meiden met een sombere beurs.

Elke maand een verassend spannende hebberig moment, elke Box voelt als een luxe moment voor jezelf, alsof je je elke maand beloond wordt voor het feit dat je vrouw bent. Maar wat slechts met producten ruilen begon,is uitgegroeid tot veel en veel meer! In deze moeilijke tijden van financiele tegenslagen en de daarbij behorende somberheden, Vinden de leden van Glamourswitch niet alleen de mogelijkheid om te ruilen, Ook advies over beautyproducten, echte en eerlijke reviews door echte dames met ieder haar huid/haar/lichaamsverzorgingsvragen. De lovely ladies posten foto’s van creatieve nailart,,oogmake up,haardrachten etcetera Inspirerend om te zien en zeker leuk om te doen!

De site is heel vrijblijvend, je ruilt wat je wil, post wat je wil,en je krijgt veel waardering en oprechte antwoorden op je vragen. Hoe heerlijk is het om na een zware dag een enveloppe op de mat te vinden met daarin nieuwe producten die je zo graag wil testen? En vaak ook nog iets extra's erbij als verrassing . En hoe fijn is het om een ander blij te maken met hetgeen jij net niet gebruikt?

Glamourswitch….een duur woord in deze huidige tijd? Neen! Glamourswitch kost slechts een postzegeltje zo nu en dan, edoch dit fenomeen is onbetaalbaar!

Mooie producten. Goed en bruikbaar advies Complimenten Zelfvertrouwen Een vriendelijk woord Een gevoel van saamhorigheid Een momentje voor jezelf met je meidenclubje.

Voel je mooi,voel je rijk,voel je gewaardeerd bij GLAMOURSWITCH!!!!

GlamourSwitch staat voor advies op basis van deskundigheid binnen de beauty niche, gezelligheid, ruilen, duurzaamheid en een beter milieu.

GlamourSwitch staat voor ruilen, juichen en het bespreken van de items uit de maandelijkse boxen van Truly, Glossy, Beautybox, en dat door leuke gezellige maar kritische leden van GlamourSwitch die hun mening over de boxen en de inhoud binnen de groep `en publique` en met de hele wereld met elkaar delen.

Soms zit er tussen al het moois in de box iets in wat niet bij je past, maar waar een ander weer blij van wordt. Mis je nou net dat ene kleurtje, maatje of geurtje dat je graag had willen hebben maar niet in je box had?, Glam wat niet je smaak, kleur of geur is uit de box, of als je eens een fullsize miskoop heb gedaan, hoeft het niet in de prullenbak te eindigen of eenzaam en ongebruikt in een hoekje van je kast te staan.

Je ruilt je glam binnen een handomdraai  via GlamourSwitch die er blij mee is en blijft op de hoogte van het laatste beauty nieuws en van de inhoud van de boxen.

GlamourSwitch Groepen

GlamourSwitcht facebook groepen


GlamourSwitch heeft diverse groepen op Facebook waaronder: GS Ruilmarkt voor de Box producten, GS Ruilmarkt voor niet box producten, GS Nice & Riche , GS Charity, GS Facebook Chatgroep.

Steeds ontstaan er nieuwe leuke vriendschappen via de GS groepen.

Zie voor het volledige overzicht van GS: Glamour Switch Overzicht

GlamourSwitch Influence

Beauty niche fabrikanten, beauty magazines en de samenstellers van de boxen zijn blij met de inbreng van van GS leden zoals visagisten, schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, grimeuses en parfumeurs waarmee via blog, GS facebook chat en mail een levendig contact word onderhouden en de leden invloed uitoefenen op de inhoud van de boxen.

Veel plezier op GlamourSwitch!

Monita Kaddour

1 opmerking:

  1. Dankje wel voor dit geweldige initiatief, ik heb me een week geleden gratis aangemeld op GS Facebook, en gelijk al diverse glam kunnen ruilen, voor producten van Kiss, mijn haar is er stukken mooier door geworden, ik ben goed geholpen en blij met de beauty tips, deze tips heb ik nergens anders kunnen vinden, en kan er goed mee aan de slag en hebben resultaat, dat merk ik aan de reacties van mijn vriend en op het werk, heel hartelijk bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen

Wil je reageren? heb je een tip? Leuk!, als je een reactie plaatst.
Alvast bedankt Monita

GS Nieuwste berichten.